Ansvarsfraskrivelse

Denne teksten er subjektiv, og den er basert på en tekst som jeg skrev til mine barndomsvenner/ ungdomsvenner. Jeg har vel forsøkt å kalle det en "hyldest", men kall det, for så vidt, hva du vil. Jeg har forsøkt å dra inn episoder som er gjenkjennbare i tillegg til å knytte teksten opp mot historiske begivenheter som kanskje har betydd noe, eller kanskje ikke? Uansett, du savner sikkert noen, men det får så være. Du får skrive ut og gjøre noen notater i margen

Kildereferanser har jeg stort sett ikke brydd meg om å henvise til. Nå, helt på tampen ser jeg at jeg har tatt med et par kildehenvisninger, så har jeg vist at jeg har gjort det. Resten har jeg med stor fornøyelse tusket til meg på «Internetten» og stjålet andre steder. Det er da ingen grunn til å dele æren for dette med noen jeg ikke kjenner.

Dere har sikkert også lagt merke til at jeg ikke har fulgt skriftreglene slik vi lærte dem.
For eksempel: Et hus, huset, hus, husene (eller husa). Eller: Et sitat, sitatet, sitat, sitatene. Nå om dagen omtaler man som regel intetkjønnsord i ubestemt form, flertall for eksempel som sitater. La gå, jeg følger da med i tiden…

Ellers har jeg i noen grad forsøkt å forholde meg til publikasjonen «Norsk i Byrået» – Statistisk sentralbyrå 1978:
«En nøytral tekst må inneholde færrest mulig pluss- og minusord. Men vi skal være klar over at plussord for noen mennesker kan være minusord for andre. Ord som kapitalist, kommunist, demokrati, tariffoppgjør kan oppfattes positivt eller negativt, avhengig av livssyn og holdninger hos den som bruker eller hører slike ord.

Spørsmålet om personlige eller ikke personlige vurderinger er i streng forstand ikke av språklig art, men det angår disponeringen av et stoff, og det får derfor følger for hvordan vi bruker språket…. … Teksten må være sammenhengende. Med det mener vi at det må være naturlige overganger mellom setningene, og fra et avsnitt til det neste».

Nå, dette gjaldt for boka (som fortsatt ikke er Bibelen, Koranen eller speiderhåndboke). Reglene for dette web-området er noe annerledes og vil helt sikkert endres med tiden.

Noe om fotografier og bilder

Mange av bildene på disse sidene er funnet på Internet. Det gjør at det ikke er like enkelt å finne ut hvem som er fotografen. Jeg har forsøkt, men fant at dette ble en nermest umulig oppgave.

Camera

Om du skulle finne ditt bilde her uten at navnet ditt er nevnt så får du ta kontakt slik at jeg får skrevet på det. Og ønsker du ikke å ha bildet ditt her så skal du slippe det.
Jeg har, så godt jeg kan, forsøkt å bruke Internett-bilder uten copyright og restriksjoner.

Hvis du tilfeldigvis har et bilde i skuffen som illustrerer tema på noen av sidene bedre enn de som er der så må du gjernde sende meg det sammen med en kort beskrivelse.
This regards also for Items, stories etc. from the period 1960-2000.

Bildene på dette web-området er så vidt mulig fra perioden 1960-2000. For linker til andre sider har jeg stort sett ikke dette forsøkt å ta hensyn til det. Linkene leder til meningsfull, meningsløs og annen slags informasjon. Jeg har forsøkt å lage en slags blanding av fakta og meningsløshet (underholdning).

På Internet, double v double v double v dot oslobilder dot com slash kan du finne bilder fra Oslo or oslobilder som det sies i adressen. (Eller, klikk her). Mange av bildene fra Oslo er funnet her. Her kan du også finne bilder fra Oslo. Bare les tilbake og klikk på koblingen (når jeg skriver dette har jeg ikke fått kodet fargen på hyperkoblingene, men kanskje jeg finner ut av, og retter det etter hvert) der du nylig leste.

Copyright & kopiering av innholdet på disse sidene

Copyright

Ønsker du å bruke noe av innholdet på dette web-området til personlig eller ikke-kommersiell bruk, så kjør ivei.
I så fall er det fint om du "linker" dette web-området til din hjemmeside, eller på annen måte sprer ryktet om disse sidene.

For Kommersielt bruk av innholdet: Ta kontakt. (Husk, "Grinete Gamle Gubber" er ikke billige).

Sponsorer

cash

Hvis du eller din business ønsker å støtte denne "Grinete-Gamle-Gubber-siden", så send en kort notis, logoen din og en stor bunke penger. Husk at mange "Grinete Gamle Gubber" er STORFORBRUKERE. Så hvis du har et billig produkt til høy pris eller vice versa - eller noe) vet du hva du skal gjøre.

Advarsel

Beer

Hvis du - gamle mann - surfer på internet, ser på TV, og drikker øl og røyker fra tidlig morgen til sene kvelden... Vel så surfer på internet, ser på TV, og drikker øl og røyker fra tidlig morgen til sene kvelden. Det er opp til deg.

Men, når du surfer på Internet kan du gjerne spre ryktet om disse sidene. (Bruk SMS)

Hvorfor "The Vorhagen"?

Kjenner du meg godt så forstår du nok "ordspillet".
Hvis du ikke kjenner meg så godt så kan du sikkert forstå det hvis du er i besittelse av (aminst) to av følgende tre egenskaper:

  • Du kjenner meg.
  • Du er en talentfull person og god til å resonere.
  • Du har høy IQ.

A hint kan være at den opprinnelige planen var å kalle sidene for "the REIN VORHAGEN HISTORIC VIEWS 1960-2000".
Og hvis du nå vet svaret; ikke foreta deg noe som helst.
Del en historie

Har du en historie, bilder eller lignende fra perioden 1960-1999 som passer med innholdet på disse sidene? Bruk gjerne koblingen under.

ADVARSEL:

Dette WEB-området inneholder en blanding av fakta og dårlig humor. Om du ikke så dette ved første blikk - gå tilbake til start ved å klikke her: