Velkommen - eller noe - til "THE VORHAGEN HISTORIC VIEWS 1960-2000" webside

Som nevnt: Hvordan du har kommet deg hit er et mysterium, men hvis du blar i menyene vil du sannsynligvis finne ut at du befinner deg her ved en feiltakelse.
Vel, så bruk "tilbake-knappen", klikk på den hvite "X'en" i den lille røde feltet i øvre høyre hjørne på skjermen, slå av datamaskinen, eller utfør den handlingen som fungerer for deg. Hvis du tilfeldigvis har en grunn for å befinne deg på dette web-området; OK for meg. Bare surf i vei!

Er det noen hensikt med disse sidene? Sannsynligvis - eller sannsynligvis ikke kanskje. Ettersom du fortsatt ikke har tatt utført noen av de handlingene som er nevnt ovenfor, så er du så vidt jeg forstår en sta sjel. Men, klikk her for å få en flying start. Hvis du ikke klikket der så KLIKK HER, da.

Så. Fordi du fortsatt leser stoler jeg på at du ikke er her ved en feil eller et ulykkestilfelle.
Nå har du sannsynligvis begynt å spørre deg selv: "Hva er meningen om disse sidene?" Vel, fortsette å spør, og ikke klandre meg hvis du ikke får noe svar. Disse sidene vil ikke - jeg gjentar IKKE - gi noen løfter eller garantier på noen måtene . Nå er det sagt - ja! Disse sidene er for menn. Gamle menn. "Grinete gamle menn". "Grinete gamle menn av begge kjønn". (Klikk her og skroll nedover til du nærmer deg bunnen på siden hvis du ikke forstår hva jeg mener). Nå er det sagt også - ja!

Indeks-siden - eller første side hvis du heller vil kalle den det - er ment å friste leseren (deg) til å bevege seg (deg) rundt på resten av sidene her. Jaddajadda - hvis du vil kaste bort tiden med det. Når du gjør det forstår du at dette er mitt bidrag til verdensfreden. Ja! Du har ikke gjort noe vondt mot noen mens du har lest dette? Sant! Så, hvis alle mennesker i verden leser disse sidene samtidig? Ja det er korrekt. Da vil webserveren som disse sidene ligger på bryte sammen.

På disse sidene refererer jeg til "boka". Nei, ikke Bibelen, men noen sider jeg har skrevet til mine venner - de har nok etterhvert blitt mer aldrende enn de pleide å være - som et innspill til å tenke over hva vi skal gjøre når vi blir pensjonert fra ordentlig arbeid (eller hva du vil kalle det du gjør for penger) i en ikke fjern fremtid. Fordi "boken" er skrevet - eller i det minste så ble det en samling av ord - så har planen min allerede har falt ut. Ærlig talt, jeg vet ikke om det å være master over dette webområdet vil være nok til å fylle mine dager. Kanskje blir det behov for å lage en "plan B", eller kjøpe en bedre TV.

Innholdet er i noen grad komponert etter regler beskrevet i til publikasjonen «Norsk i Byrået» – Statistisk sentralbyrå 1978, som er forklart på en annen side.

De gamle sidene ble ikke vist riktig på "pad" eller "nettbrett". Dette var en ekstra service for deg fordi du sannsynligvis har for stive og giktiske fingre til å operere "pad" eller "nettbrett". Denne tjenesten er nå tatt bort. Uansett. Nyt annonsene på "youtube-linker" også. Jeg har hørt at du kan abonnere på "youtube" og dermed unngå annonsene. Jeg verken vet - eller bryr meg.

Er det noe mer å si ?? Lag din plan. Bla til toppen, eller klikk her.
Del en historie

Har du en historie, bilder eller lignende fra perioden 1960-1999 som passer med innholdet på disse sidene? Bruk gjerne koblingen under.

ADVARSEL:

Dette WEB-området inneholder en blanding av fakta og dårlig humor. Om du ikke så dette ved første blikk - gå tilbake til start ved å klikke her: