Andre emner og kommentarer

Ikke brenn inne med gode historer.
Har du en kommentar eller historie som passer med innholdet på disse sidene må du gjerne dele den her. Omtrent eneste kriterie er at det er innenfor tidsepoken.

Send din historie


Noe annet

Om Groruddalen

Groruddalen, ble formet av et leirras for omkring 8000 år siden.
Det var en journalist og nyetablert redaktør, innvandret fra Egersund, Hjalmar Kielland som for alvor tok dette navnet i bruk. I 1958 overtok han lokalavisen «Akers Vel» og kalte den «Akers Avis». I 1960 la han til «Groruddalens budstikke».

Les mer

Ansvarsfraskrivelse

Disse nettsidene er basert på en tekst til mine venner fra barndom-/ ungdomsår - som har vasket bort en eller to defekte hjerneceller sammen - og det har trolig innholdet i teksten her tatt alvorlig skade fra - formodentlig.

Denne teksten er subjektiv. Jeg har forsøkt å dra inn episoder som er gjenkjennbare i tillegg til å knytte teksten opp mot historiske begivenheter som kanskje har betydd noe, eller kanskje ikke? Uansett, du savner sikkert noen, men det får så være. Du får skrive ut og gjøre noen notater i margen.

Les mer

Del en historie

Har du en historie, bilder eller lignende fra perioden 1960-1999 som passer med innholdet på disse sidene? Bruk gjerne koblingen under.

ADVARSEL:

Dette WEB-området inneholder en blanding av fakta og dårlig humor. Om du ikke så dette ved første blikk - gå tilbake til start ved å klikke her: